– | Bijuteria Teilor ajunge și în Oradea
11203
post-template-default,single,single-post,postid-11203,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed

Bijuteria Teilor ajunge și în Oradea

 

Bijuteria Teilor ajunge și în Oradea

Posted by Lotus Center in Beauty, Fashion, Lifestyle, Shopping 13 Nov 2017

Bijuteria Teilor se deschide în curând în Lotus Center!

Brand-ul Teilor se focusează pe colecții de bijuterii exclusiviste, încrustate cu diamante și pietre prețioase.
Colecțiile de bijuterii exclusiviste sunt completate de colecții compuse din piese clasice pentru ea și el, cât și de categorii de produse dedicate segmentului bridal: zeci de modele de inele de logodnă și de verighete.

Fiecare bijuterie Teilor Exclusive are o poveste, poartă o semnificație deosebită sau are prinse în montură pietre prețioase extrem de rare. Diamantele sunt amfitrioane în interiorul concept-store-ului, însoțind aproape de fiecare dată ametistele, smaraldelele, safirele, tanzanitele și toate celelalte pietre veritabile ce compun simfonia de culori din vitrinele Exclusive. Pietrele încrustate în montura bijuteriilor sunt 100% naturale, iar proprietățile lor uimitoare se reflectă în claritatea și nuanțele lor perfecte. Lista pietrelor utilizate în realizarea pieselor este una impresionantă – începând cu perle tahitiene, diamante, safire, smaralde sau rubine, aceasta se continuă cu o varietate largă de pietre semiprețioase precum turmalină verde, topaz London Blue, piatra lunii, ochi de tigru, kunzit, opal, acvamarin, lapis, garnet, agate ori onix.

În prezent, rețeaua de magazine Teilor este compusă din 28 de locații activând în București, Sibiu, Brașov, Cluj, Timișoara, Craiova, Constanța, Pitești, Suceava, Bacău, Iași, Târgoviște, Târgu Jiu, la care se adaugă prezența online a brand-ului, www.teilor.ro.

În locația Teilor Oradea veți găsi colecțiile de verighete aur, zeci de modele de inele de logodnă și bijuterii unice care poartă marca brand-ului românesc.

Program:
Luni – Dumincă : 10:00 – 22:00