– | Gerovital a ajuns la Lotus Center
11845
post-template-default,single,single-post,postid-11845,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed

Gerovital a ajuns la Lotus Center

 

Gerovital a ajuns la Lotus Center

Posted by Lotus Center in Beauty 03 Jul 2018

Farmec dezvoltă reţeaua naţională de magazine de brand își deschide primul centru Gerovital din Oradea, la Lotus Center!

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, continuă expansiunea națională a rețelei de magazine de brand prin inaugurarea primului magazin Gerovital la Oradea, în incinta Lotus Center.
„Succesul care a însoţit fiecare deschidere a magazinelor Gerovital de anul trecut ne-a determinat să continuăm și în 2018 extinderea masivă a reţelei de magazine proprii. În acest an, ne-am propus să deschidem alte 10 noi magazine de brand, prima inaugurare având loc la Oradea – orașul care reunește atât de mulţi admiratori ai brandurilor noastre. Cu un design modern și elegant, noul magazin Gerovital își așteaptă vizitatorii cu o gamă variată de produse, consultanţă de specialitate și scheme de tratament personalizate, elaborate de către consultanţii noștri de frumuseţe, în funcţie de necesităţile proprii ale tuturor consumatorilor. Astfel, începând cu luna iunie, toţi iubitorii brandurilor Gerovital și Aslavital se vor bucura de acces rapid la produsele preferate, dar și de o serie de surprize și oferte speciale, pregătite pe tot parcursul anului” a declarat Mircea Turdean, Director General al Companiei Farmec.

Testele de dermoanaliză reprezintă o facilitate disponibilă exclusiv în magazinele de brand Farmec și Gerovital. Dermoanaliza durează aproximativ 5 minute și ajută la stabilirea tipului de ten, prin folosirea unor măsurători instrumentale specifice care analizează nivelul de hidratare, elasticitate, nivelul de sebum și gradul de pigmentare al pielii. În funcţie de rezultatele obţinute, consultanţii de frumuseţe prezenţi în magazin le pot recomanda consumatorilor produse specifice necesităţilor lor şi pot concepe scheme de tratament personalizate.
În cadrul magazinului, sunt disponibile produse de îngrijire a tenului, părului și corpului, din gamele brandurilor Gerovital și Aslavital.