– | KVL by KENVELO: Toamnă – Iarnă 2018-2019
12199
post-template-default,single,single-post,postid-12199,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed

KVL by KENVELO: Toamnă – Iarnă 2018-2019

 

KVL by KENVELO: Toamnă – Iarnă 2018-2019

Posted by Lotus Center in Fashion, Lifestyle, Shopping 01 Oct 2018

80 de zile până la Crăciun. Este o perspectivă ce ne aduce puțin aer rece pe șira spinării, nu e așa?
Dacă impresia este că trebuie să spunem „la revedere” distracției de vara și lejerității hainelor, provocarea KVL by KENVELO este să nu o facem.

Urban Free Style – promite materiale lejere, piese funcționale ce-ți vor lăsa libertate, stiluri versatile pentru distracții de tot soiul, de după amiaza devreme și până noaptea târziu.

Dacă stilul sport vă face fericiți, nu-l schimbați! Kenvelo are pentru voi pantaloni din materiale lejere ce permit libertăți nelimitate, bluze din jerseu cu imprimeuri variate sau fără, veste largi cu alura sport pentru el sau, dimpotrivă, veste usor cambrate pentru ea ce dau un twist stylish.

Pentru că frumusețea stă ân detalii, jachetele colecției toamnă – iarnă 18/19 KVL by KENVELO te vor surprinde cu elementele speciale: cusături puternice cu dublu rol – acela de a cambra și acela de a da o notă fashion, butoni metalici spectaculoși la buzunare și fermoare.

Colecția knitwear este cea care duce greul și frigul acestui sezon. Ți-am pregătit o multitudine de texturi – de la cele mai light la cele mai groase – și o sumedenie de culori. Totul pentru ca tu să nu depui mult efort stilistic în diminețile în care te grăbești: noul pulover, jeanșii preferați, o vestă / o jachetă și fularul pufos aruncat lejer la gât.
Dacă totuși porți moda în sânge, încearcă layering – suprapunerile sunt în tendințe și în acest sezon. Adaugă celor de mai sus o cămașă subțire pe dedesubt, o cămașă din denim pe deasupra, și jocul poate continua.

Paleta de culori este extinsă pentru a permite atât diversitate în garderoba ta dar, mai ales, pentru libertate stilistică. O jachetă în culori puternice poate fi mixată cu o pereche de jeans skinny indigo, iar una în culori nude – roz pudrat, spre exemplu – merge perfect cu o pereche de pantaloni sport gri.

Denimul ocupă, ca întotdeauna, un loc special în magazinele și colecțiile noastre. Cea mai bună calitate a denimului KVL by KENVELO, în culori clasice – de la light blue la indigo, detalii noi la buzunare – tăieturile oblice fiind un element de noutate pentru un plus de stil.