– | Little Rose, un nou magazin destinat copiilor
11544
post-template-default,single,single-post,postid-11544,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed

Little Rose, un nou magazin destinat copiilor

 

Little Rose, un nou magazin destinat copiilor

Posted by Lotus Center in Fashion, Shopping 08 Feb 2018

Little Rose, un nou magazin destinat copiilor și-a deschis porţile la Lotus Center!

Un nou magazin pentru şi despre copii pune la dispoziţia clienților Lotus Center o întreagă colecţie de îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii şi pătuţuri dedicate celor mici. Magazinul Little Rose, situat în zona hypermaketului, îşi doreşte să fie alături de clienți în fiecare etapă din viaţa copilașilor, de aceea produsele lor sunt destinate bebeluşilor, dar şi copiilor până la vârsta de 8 ani.
Conceptul Little Rose a luat naștere din pasiunea pentru frumusețea și delicatețea produselor destinate celor mici, punând accent pe produse exclusiviste, de calitate superioară, la un preț corect.
Pe rafturile magazinului Little Rose se pot regăsi articole de bun gust, de la hăinuțe, încălțăminte, accesorii precum lenjerii de pătuț pentru copii, suzete personalizate, ghiozdănele, până la cărucioare, mini-pătuțuri, aparținând unor branduri de renume din Spania.
Echipa Little Rose oferă un customer service de calitate, de aceea, angajaţii magazinului stau la dispoziția clienților pentru orice informaţii sau îndrumări în vederea alegerii produselor potrivite.

Program: 10:00 – 22:00