– | Noi servicii oferite de Nomasvello
11512
post-template-default,single,single-post,postid-11512,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed

Noi servicii oferite de Nomasvello

 

Noi servicii oferite de Nomasvello

Posted by Lotus Center in Beauty 06 Feb 2018

LED + Esthetic la Nomasvello
Tratamentul anticelulitic este unul dintre cele mai solicitate tratamente estetice. Este un tratament nou în domeniul întreținerii corporale, fiind special conceput ca procedură non-invazivă, o alternativă a intervenției chirurgicale pentru a reduce volumul și diminua considerabil celulita. Tratamentul anticelulitic LED + Esthetic funcționează de la rădăcina problemei, fără a afecta țesuturile din jur. Este confortabil, rapid și nedureros. Tratamentul are un efect vasodilatator și tonifică în straturile cele mai profunde ale pielii, reducând celulita și excesul de grăsime. Efectul imediat este de tonifiere și reducere în volum. Cu ajutorul tratamentului de tonifiere LED + Esthetic iți poți recăpăta elasticitatea ți fermitatea pierdute ca urmare a trecerii timpului sau a schimbărilor de greutate.
Tratamentul constă în 12 sesiuni, cu o frecvență de 2 sesiuni pe săptămână.
După terminarea tratamentului sunt recomandate sesiuni de întreținere în funcție de necesități.
De asemenea, o alimentație sănătoasă și sportul pot influența rezultatele tratamentului.
Cele mai bune rezultate au fost obținute de clienții care au efectuat tratamentul complet și au urmat toate recomandările făcute de specialiștii Nomasvello.
Un alt serviciu oferit de Nomasvello este tratamentul ”Albirea Dinților LED + Esthetic”. Această metodă profesională de albire pentru dinti este rapidă, sigură, eficientă, confortabilă și nedureroasă. Tratamentul este total inofensiv dinților și a devenit popular grație rezultatelor bune obținute într-un timp foarte scurt.
Albirea dinților este o procedură folosită atât în stomatologie, cât și în cosmetica dentară, pentru a reda culoarea naturală a dinților.