– | O nouă locație pentru magazinul ADIDAS în Lotus Center!
11057
post-template-default,single,single-post,postid-11057,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed

O nouă locație pentru magazinul ADIDAS în Lotus Center!

 

O nouă locație pentru magazinul ADIDAS în Lotus Center!

Posted by Lotus Center in Fashion, Lifestyle 10 Oct 2017

Începând cu data de 7 octombrie 2017, magazinul ADIDAS s-a redeschis în Lotus Center într-o nouă locație. Clienții adidas sunt așteptați acum într-un spațiu luminos și ultramodern, mai generos ca și dimensiune față de locația precedentă.

Brandul adidas este prezent în Lotus Center încă de la deschiderea centrului comercial în anul 2002, iar de atunci a trecut prin câteva procese de modernizare, pentru a fi la înălțimea așteptărilor clienților. Noul magazin inaugurat sâmbătă, 7 octombrie 2017, în Lotus Center Oradea, are o suprafață totală de peste 140 mp și este situat central, în apropierea cafenelei Starbucks.

“În fiecare zi, în intreaga lume, produsele pe care adidas le creează stabilesc noi recorduri sportive și îi ajută pe oameni să aibă un stil de viață activ și sănătos. Scopul brandului este să ajute fiecare atlet să atingă noi performanțe și să creeze momentul lor pe teren.

adidas crede că sportul schimbă viețile oamenilor, de aceea își dorește să contribuie la formarea unui viitor mai bun pentru lumea sportului. Pasiunea pentru sport este cea care îi impinge pe cei de la adidas să realizeze produse pe care oamenii le iubesc și care îi determină să aibă o abordare creativă în tot ceea ce fac,” ne spun reprezentanții brandului din Lotus Center.

adidas este unul dintre cei mai importanţi producători şi furnizori de echipament sportiv din întreaga lume. Articolele vestimentare adidas sunt populare în majoritatea sporturilor, iar oamenii au ajuns să poarte zilnic încalţăminte şi vestimentaţie ce poartă însemnele acestei companii.

Sub sloganul “Impossible is nothing”, adidas a realizat într-adevar un lucru ce părea imposbil: încalţămintea produsă de un om dintr-un mic orăsel german să ajungă în picioarele unor vedete de talie mondială din majoritatea sporturilor, actori şi cântăreţi, dar şi oameni obişnuiţi care aleg să îmbrace echipamentele adidas în orice moment al zilei.

Noul magazin adidas din Lotus Center îi așteaptă pe orădeni cu produse de top și cele mai noi colecții de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru sport.