Lotus Center | CCC
3337
single,single-portfolio_page,postid-3337,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed

CCC

 

New Collection

Ania Przybylska şi Piotr Adamczyk vă recomandă colecţia de toamnă-iarnă CCC!

spa2
spa2
spa2
spa2
spa2
spa2

CCC

În această toamnă la CCC, femeile vor găsi o vastă selecţie de ‘’ghete de motociclist’’, cu talpă groasă, robustă, cu catarame, ţinte, lanţuri şi strasuri, dar şi ciocate plisate. În acest sezon care tocmai începe, trebuie acordată o atenţie specială cizmelor simple care se mulează pe picior. Genţile completează cel mai bine ţinutele doamnelor. Acestea oferă un stil cu adevărat impresionant în aceasta toamnă/iarnă, prin cusăturile cu fire aurii, negre sau albastre. Doamnele care vor să iasă în evidenţă vor găsi la CCC genţi în nuanţe puternice de roşu.

Informaţii

    Tendinţele din colecţia de toamnă-iarnă pentru bărbaţi sunt tradiţionalele ghete cu aplicaţii rock. Pliurile, cataramele şi sireturile în culori aprinse, nu sunt doar detalii ale pantofilor, ci şi un mod de a crea o ţinută extraordinară, modernă şi neconvenţională.
    CCC propune o vastă ofertă şi pentru cei mici. Colecţia pentru copii este dominată de culori precum roz, violet şi nuanţe calde de maro. Nu lipsesc nici personajele Disney preferate!

11