Lotus Center | Insula MRD Leather
8303
single,single-portfolio_page,postid-8303,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed

Insula MRD Leather

 

MRD Leather

spa2
spa2
spa2

MRD Leather

Avand peste 20 de ani de experienta in domeniul pielariei, societatea cu brandul MRD Leather, activeaza pe piata, din anii 2008, punand la dispozitia clientilor o gama variata de articole din piele naturala de o calitate desavarsita, insotite de certificate de garantie intre 1-6 luni pentru fiecare produs achizitionat.
Suntem mandri sa promovam articole produse in Romania, lucrate atent si finisate cu maiestrie pentru a satisface pretentiile clientilor nostri, iar pentru a detine stocuri variate de produse, importam unele articole si din Italia, Germania si Olanda.

Informaţii

    Implinim 2 ani de cand am reusit sa ne clasam pe locul I ca afacere in topul firmelor pe domeniul 1512 “Fabricarea articolelor de voiaj si marochinarie si a articolelor de harnasament” din judetul Cluj,
    Deoarece tinuta cotidiana necesita accesorii care sa contureze stilul nostru vestimentar, am ales sa raspundem acestei necesitati prin oferirea spre comercializare a unor produse complementare cum sunt: curele, manusi, genti, borsete, portmonee, si serviete bussines.
    Societatea Mrd Leather functioneaza in 4 locatii pana in prezent, acum si in Lotus Center Oradea, pe culoarul supermarketului Carrefour.