Lotus Center | StarShinerS
8268
single,single-portfolio_page,postid-8268,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed

StarShinerS

 

StarShinerS

spa2
spa2
spa2
spa2
spa2
spa2

StarShinerS

StarShinerS este brandul online de îmbrăcăminte fondat în anul 2008 de doi tineri antreprenori, care cred în Romania și care doresc să contribuie la dezvoltarea economiei românești. Datorită implicării în acest proiect, StarShinerS a devenit, în scurt timp, brandul de fashion iubit de milioane de femei. Pentru că ne-am dorit sa fim mai aproape de tine, din luna decembrie 2015 ne găsești în Lotus Center cu modele de îmbrăcăminte moderne, adecvate oricărui anotimp.
StarShinerS susține economia românească prin încurajarea achiziționării produselor fabricate în România. Deținem propria linie vestimentară. În noua locație vei putea cumpăra cu încredere produse românești: StarShinerS, LaDonna, Ana Radu, Occasion, Pretty Girl.
Din 2008, StarShinerS lansează în fiecare Vineri, o colecție nouă, cu peste 100 de piese vestimentare. Aducem această tradiție și în offline și te așteptăm, în fiecare Vineri, cu obiecte vestimentare din noua colecție, în magazinul StarShinerS din Lotus Center!

Informaţii

  Vrei să probezi în magazinul din Oradea piesele vestimentare existente pe StarShinerS.ro? Poți rezerva produsul atât online, cât și telefonic. Online, plasezi comanda ca de obicei, iar înainte de a finaliza comanda, ne specifici: „Vreau să le probez în magazinul din Oradea”. Telefonic, poți rezerva haina dorită la numărul de telefon 0259 708 550 și îți preluăm comanda.
  Hainele noastre se adresează doamnelor și domnișoarelor dar și viitoarelor mamici. Vei fii surprinsă de calitatea și diversitatea articolelor vestimentare.
  Te așteptăm și cu branduri din America și Europa: Sherri Hill; Cosita Linda; Happy Mum; MissQ.
  Hai și descoperă o noua experiență de a face shopping! Ne vedem în Lotus Center, în zona KFC!
  CONTACT
  Telefon: 0259 708 550
  Web: http://starshiners.ro/showroom